page contents

Vivix for Slimming

Hello all. Assalamau’alaikum. :)
Vivix for slimming, a topic which might be of interest for most of us.
Siapa tak nak slim kan ? Hehe.

Vivix is one of Shaklee’s best selling ‘magic tonic’ !

So far, I have wrote about how the super grape in Vivix is packed with resveratrol, about how Vivix works in our body, about how Vivix compares to other superfruit products and about the clinical studies that has been conducted on Vivix’s main ingredient.

I have also shared with you testimonials on how Vivix is keeping Master Law Chu Hian healthy and young, how Vivix can help a person quit smoking and also a collection of testimonials from Malaysia and abroad.

And now I am here to tell you that Vivix can also help you LOSE WEIGHT !

First up, Master Nana Macarona lost 6kgs on Vivix apart from all the other ‘side effects’ she got.
vivix for slimmingvivix for slimmingSource

Another awesome testimonial is from Puan Zurina, about her husband who has been taking Vivix for 2 years.

assalamualaikum….

hari ni nak sharing tentang testimoni suami tercinta..
pada tahun 2012 suami saya selalu keluar masuk hospital sebab selalu sakit..tekanan keje..lifestyle, diet yg tak seimbang menyebabkan suami saya kena penyakit batu karang dalam hempedu..

lepas dah operate buang batu karang tu dan hempedu/ gallbladder pun dah takde..kesihatan suami agak kurang baik sikit..selalu demam dan selalu pening kepala sampai satu tahap mase driving pun bole nak pitam..kat site construction pun pernah tumbang..

memang takut..mase tu die dah terfikir nak mati dah..jumpe doktor pakar..doktor cakap resdung akut yg serius..if operate 50% bole kena infection balik dan bole jadi lompong hidung suami..doktor sendiri suruh cari kaedah tradisional..dan yg pitam tu tanda2 awal nak kena strok..Allah ya Allah anak2 masih kecil..macam2 cara altenatif kami dah try..

then 2013 baby kedua lahir..suami nekad stop smoking dan saya bagi try VIVIX ( sebab mase tu promo buy 6 free 1)..

alhamdulillah dah setahun..kesihatan suami saya makin baik..dah 100% stop smoking..

dan yg tahun 2014 langsung xde masuk hospital..dan yg best suami makin sihat,kulit makin cerah dan berat badan turun 12kg..alhamdulillah syukur pd Allah..

vivix for slimming

Source

Alhamdulillah.
Amazing kan ?
No wonder Vivix is adored by many !

Want to join their journey too ? Contact me and I will gladly guide you. :)

xoxo

Share Button

Leave a Reply