page contents

Testimonials – Meal Shakes

Let’s take a look at what these mothers have to say about Meal Shakes:
1. By Puan Norhazwani Nadiah:

“Adam dah consume Meal Shakes dalam 2 minggu lebih. Minggu pertama tiada apa-apa progress.
Masuk minggu kedua, saya dah mula perasan yang selesema Adam makin lama makin berkurang. Sekarang memang dah tak ada langsung. Batuk pun dah baik, cuma kadang-kadang sahaja dia batuk sikit-sikit.
Yang paling saya suka ketika makan, selera dia makin bertambah. Dulu nak habiskan 90 ml susu pun susah. Umur dah setahun tapi masih minum 90 ml sahaja sedangkan budak-budak lain seusia dia minum aound 180 ml. Sekarang boleh habiskan susu 120 ml, bubur semangkuk habis, then puding 4 ketul. Semalam dah makan bubur habis semangkuk, then continue telur goreng mata 1 biji, tambah lagi susu 120 ml 2 kali sebelum tidur.
My parents and parents in law ada cakap my son badan nampak berisi sedikit berbanding dulu.
Alhamdulillah. Saya akan teruskan lagi sampai dia besar.”

  


2. Puan Azura has been giving her kid Meal Shakes & Omega Guard:

“Sejak saya beri Aisy consume Meal Shakes dan Omega Guard, antibodi dia sangat kuat! Saya sangat suka!

Baru-baru ini saya selesema. Mak mana yang tak cium anak hari-hari, mesti tak miss kan. Tapi 2,3 hari saya perhatikan, dia sihat walafiat dan tak berjangkit. Alhamdulillah.

Selera makan pula jangan cakap lah,
‘Ma, nak makan nasik’
Dah pandai minta. Aisy baru 2thn 3bln.

Semoga anak Mama sihat selalu.”

Credits 

*These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease
For more information and to order, contact:
Melissa Raffur
Shaklee Independent Distributor [ID: 889132]
hunnylis@gmail.com
SMS/Whatsapp: 012 296 6442

Share Button

Leave a Reply