page contents

FEBRUARY 2013 PROMO: OMEGA GUARD

I apologize for abandoning this space for so long ! I have been so busy I haven’t had the time to update my personal blog either.

Anywayyy, have ya’ll already found out about FEBRUARY’S PROMOTION ITEM ?

It’s OMEGA GUARD !

 
 
And there is ONLY 8 DAYS LEFT to enjoy this ONCE A YEAR PROMO PRICE !!
 
Shaklee OmegaGuardTM is a dietary supplement containing fish oil.  One serving of OmegaGuardTM provides 1000mg of omega-3 fatty acids including DHA and EPA.  
EVERYONE can benefit from the omega-3 fatty acids in OMEGA GUARD.
 

 
 It is good for promoting proper brain function in CHILDREN (1 year old onwards) and ADULTS. PREGNANT and BREASTFEEDING mothers should take OMEGA GUARD for their babies. :) 
Fact: EPA and DHA in a pregnant woman’s diet can lead have a positive impact towards her baby’s visual and cognitive development. High Omega-3 consumption during pregnancy can reduce the risk of allergies in baby. Hah !
 
Researches have also proved that omega-3 fatty acids can help REDUCE INFLAMMATION and can help reduce the risk of CHRONIC DISEASES such as HEART DISEASES, CANCER and JOINT PROBLEMS ! 
 
Omega-3 fatty acids can also help BURN FAT because it helps to increase the ‘leptin’ hormone which suppresses appetite and it also increases metabolism ! Woahh, who wouldn’t want to get all the BRAIN & HEARTY GOODNESS of omega-3 while BURNING FAT ? 
Shaklee’s OMEGA GUARD is the BEST fish oil, percaya tak ?
It is the ONLY fish oil supplement which is ULTRA PURE – FREE FROM HEAVY METAL CONTAMINANTS ! Th ONLY fish oil supplement which goes through a TRIPLE MOLECULAR DISTILLATION process to really get rid of contaminants and to prevent the formation of the bad trans fat !

The furthest a few other brands have gone is double molecular distillation (according to Ms. Celine Lim from Shaklee) but OMEGA GUARD takes it a step further to ensure the SAFEST fish oil for all of us. :)


A few positive feedbacks of Omega Guard consumers:

“AlhamduLILLAH, berkat USAHA, DOA dan TAWAKAL pada ALLAH dan KONSISTEN dengan MEALSHAKES, OMEGA GUARD dan CHEWABLE VITAMIN C, finally Paediatrician Irfan dah turunkan dose inhaler dari 2 kali sehari ke sekali sehari sahaja. Irfan has been diagnosed chronic bronchitis (orang tua-tua kata asthma) since 5months old dan Irfan kena pakai inhaler since then, but now AlhamduLILLAH, KONSISTEN dan SABAR dengan vitamin-vitamin Shaklee dah setahun lebih ini, she is sooo impressed dengan POSITIVE IMPROVEMENT Irfan for this year. NO NEBULISER since January 2012, pecah rekodd! :-))” 
Puan Lia


testimoni… mealshake + omega guard
sebelum:
1. selalu asthma
2. kulit selalu ruam
3. gatal2
4. alah susu lembu
5. muntah2
6. tongse slalu kna n cepat demam
7. berat badan susut
8. x selera makan

selepas 2 bulan amik mealkshake n omega :
1. asthma n batuk kurang
2. da x amik nabulizer sejak 3 bulan lepas
3. selera makan bertambah
4. berat badan naik
5. da mula minum susu lembu ( jimat 80% dari beli susu soya)
6. kulit da x ruam
7. kalau kne gigit nyamuk da x melarat atau berkudis…
8. tongse pun da kurang dan demam pun cepat baik…”
-Puan Che Saida Tina



“Beberapa bulan selepas bersalin, ibu jari dan pergelangan tangan kiri saya mula rasa sakit, nak dukung baby pun susah. Nak angkat apa-apa dengan tangan kiri memang tak boleh. Kadang ibu jari tu macam ter’snap’ dan sakit, and boleh terlepas apa-apa barang yang sedang dipegang. Rasa macam kena De Quervain’s Syndrome. Pernah cuba urut, Alhamdulillah OK but sekejap sahaja dah sakit semula.

Saya start makan 3 capsules OmegaGuard setiap hari dan selepas habis sebotol (sebulan), dah noticed yang tangan ini dah tak sakit dah. Of course selama sebulan tu dah try avoid menggunakan tangan kiri banyak-banyak. But Alhamdulillah dengan Omega Guard, tiada lagi ibu jari ter’snap’ and sakit lagi, nak dukung my baby pun boleh dengan senang hati nya. Alhamdulillah. :)

Omega-3 yang terdapat di dalam Omega Guard mempunyai anti-inflammatory properties (anti-keradangan) yang telah membantu melegakan kesakitan yang saya alami selama ini. Alhamdulillah. Ini kisah benar ye, hehe. :)

Sebab itulah bulan ini saya WAJIB buat stok sendiri banyak-banyak sementara promosi Omega Guard. :)”
Puan Melissa


 
Shaklee OmegaGuardTM is for the WHOLE FAMILY !
So what are you waiting for ?
CONTACT ME NOW ! :)

*These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease
For more information and to order, contact:
Melissa Raffur
Shaklee Independent Distributor [ID: 889132]
hunnylis@gmail.com
SMS/Whatsapp: 012 296 6442

Share Button

Leave a Reply